Smartlog v3 » zludder » Massøruddannelse i København, Århus eller Odense!
Opret egen blog | Næste blog »

zludder

Tanker, drømme og håb om fremtiden

Massøruddannelse i København, Århus eller Odense!

28. Apr 2011 23:34, nlp

Kunne du godt tænke dig at tage en massøruddannelse, så er her et par tip til, hvordan du vælger den rigtige massageskole eller det rigtige massagekursus.

Der findes ingen officiel massøruddannelse og massør er ikke en beskyttet titel, så en uddannelse til massør giver ingen garantier for job. Der findes mange udbydere af massøruddannelser i hele landet. Både klinikker, kursusudbydere og sports og idrætsskoler er blandt de mange udbydere. Derfor er der også rig mulighed for at tage en massøruddannelse i alle de store byer som København, Århus og Odense.

En massøruddannelse varierer meget i længde nogle vare nogle få uger og andre gennemføres over mange måneder. Selvom der ikke er en direkte sammenhæng mellem uddannelsens længde og kvalitet, er der klart at du alt andet lige kan lære mere og få dybere faglig indsigt på en længere uddannelse.

Priser på massøruddannelse

Vil du gerne være massør, skal du være indstillet på selv at betale din uddannelse, og kan godt løbe op i mange tusinde kroner. Du kan ikke modtage uddannelsesstøtte til en massøruddannelse. Priser kan variere meget mellem de forskellige udbydere, men hver opmærksom på at der også er stor forskel på indhold, længde og kvalitet i uddannelsen.

Indhold af massøruddannelse

Det faglige er meget forskelligt fra sted til sted. Og nogle steder stilles der også krav til kendskab til for eksempel fysiologi og anatomi, imens andre uddannelser ingen krav stiller til deltagerne.

En professionel massøruddannelse bør som minimum indeholde noget grundlæggende teoretisk undervisning i fysiologi og anatomi samt eventuelt i akupunktur og kiropraktik.

Den mere praktisk orienterede undervisning kan variere afhængig af hvilken område du ønsker at anvende din massøruddannelse. Den kan for eksempel være indenfor fysiurgisk massage, sportsmassage, arbejdsstillinger eller skadeforebyggelse og –behandling.

Der er som sagt stor forskel på massøruddannelse og massørkursus på de forskellige massageskoler. Så uanset om du tager din massøruddannelse i København, Århus eller Odense skal du se dig for inden du vælger, og undersøge de forskellige tilbud grundigt.

Relaterede